Министърът на отбраната на Германия призова спешно да се промени ситуацията

...
Министърът на отбраната на Германия призова спешно да се промени ситуацията
Коментари Харесай

Борис Писториус: Въоръжените сили на Германия няма да могат да защитят гражданите при нападение

Министърът на защитата на Германия призова незабавно да се промени обстановката в Бундесвера, оповестява ТАСС.
Сегашното положение на немските въоръжени сили (Бундесвера) няма да им разреши да удържат защитата при положение на нахлуване от евентуален съперник. Това съобщи ръководителят на немското министерство на защитата Борис Писториус.

" Нямаме въоръжени сили, способни да отбраняват, които да удържат линията в нападателна, брутална война ", цитира думите на министъра вестник. Според Борис Писториус Бундесверът не е в положение да отбрани нито съдружниците от НАТО, нито личните си жители.
Писториус прикани за незабавна смяна на обстановката. " Трябва да осъществим отговорностите си към Алианса. Не сме правили това в предишното ", призна той. Германските медии по-рано неведнъж разгласиха известия за минусите на материално-техническата база на Бундесвера. Предоставянето на военна помощ на Украйна в допълнение изостри проблемите с оборудването на въоръжените сили на Германия.
Източник: ТАСС

Следвайте " Гласове " в
 
01 Март 20231801 Март 202345801 Март 202394201 Март 2023239001 Март 2023102901 Март 2023265КоментариЪхъ01 Март 2023 13:55ч.
Нали сащ ги пази и те си заплащат за това! За всеки случай да се подготвят за референдум за присъединение към РФ!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тихомир Томов01 Март 2023 15:02ч.
" Гражданите на Райха " бързо ще оправят този дефицит!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Същото и от нас - в Рамщайн има 130 000 американска войска!01 Март 2023 15:53ч.
Нека те да ги пазят, но от кого?... Германия живя дружно като Федерална Република Германия и като Германска демократична република щастливо със Съюз на съветските социалистически републики в мир, съдействие, съгласие и благоденствие за немския народ!.... Малко не стигна на президента Тръмп да изтегли американската войска от Германия, че и от Европа обаче частната страна не разреши.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати истината01 Март 2023 14:08ч.
те и в този момент не гизащитават-биха ги с палки и водно оръжие по антик.видмитингите, не им даваха да употребяват общ. превоз, изтезаваха децата на учебно заведение с всекидневни проби в носа, преследваха съдии и лекари, които бяха против коронавирус геноцида, даваха на корумпираните лекари по175 еврона игла-генна терапия, усилиха смъртността с минимум 20% спрямо минали години, преследваха децата и влизаха с полиция къщите, в които децата честваха рожденните си дни, не разрешиха им да пеят, играят, учат…а в този момент им втълпяват, че е обикновено да си сменят пола, карат ги да приказват джендър, втълпяват им, че е обикновено да ядат червеи, съпоставят, хора, които ядат месо с порнография(АRD), поставят в управителни препоръки на детски градини наказани педофили, провокираха небивала безработица иинфлация - самун за 6 ЕВРО!!!!, …и евентуално по тази причина и немския народ не им има вяра и е срещу войната……и против новата ЗЕЛЕНА ЗДРАВНА ДИКТАТУРА, която синергетиците в България ще вкарат, толкоз скоро, колкото получат нужното мнозинство-парите са даденипредварително
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Респект!01 Март 2023 14:16ч.
Синтезирано и задоволително изчерпателно!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати old_beggar01 Март 2023 14:10ч.
Аlles kaput, Katarstrophe!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk01 Март 2023 14:15ч.
Каква я втасахте, бе умници? Нали Нато щеше да ви пази, а не вие него?! От поляците кой ще ви пази, не Русия несъмнено, какво да ги прави толкоз хугенотски територии?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Каракочев01 Март 2023 14:27ч.
След сполучливия мандат на фон дер Лайен, Бундесвера е в " превъзходна " кондиция. Сега се упражнява и върху нас.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Викт01 Март 2023 14:29ч.
Този малоумник, взе че настъпи мотиката и получи паник-атака! Погледни картата на Европа, кой ще ви атакува и защо сте му, с цел да ви храни мангалите и украинците вместо вас!?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати без имена01 Март 2023 14:34ч.
За какво им е войска, като се предадоха без пердах?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати mini6901 Март 2023 14:46ч.
2035 година!Окопи пред Берлин съветски боец вика " германец предай се " двама араби си приказват а,сега от къде да им намерим немци!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ядосан01 Март 2023 14:46ч.
Истината е, че направихте обществото джендъри!!!!! Дори приветствате успеха на такива извратени филми на Берлинале!!!! С такова общество не е допустимо да имаш войска!!! В България, поблема е еднакъв. При публично изследване за допустимо въстановяване на българската войска, е открито, че от 10 донаборници единствено трима са годни за военна работа! За страдание имаме болно потомство, което прави невероятно въстановяване на армията!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Министър на отбраната01 Март 2023 14:50ч.
Правил съм си труда да прочета по-подробно биографията на този човек и ще бъде потребно за аудиторията да споделя няколко събрани приказки. Произход от междинната класа, потомствени членове на СПД. По орбазование е правист, само че относително бързо се отхвърля от кариера по право и се захваща с политика. Не открих никаква информация, че е артикул на профилирани мрежи от особени университети, нпо и други сходни. Дано да е бил пропуснат и да е останал пощаден от безчовечните. Писториус изначално наподобява достоверен, открит, необлъчен и без предумишленост във възгледите и държанието. Е, немец! Още от студент се занимава с проучване на съветски език, не е враждабно надъхан към Русия, само че и почитател не е! бил е член на някакво сдружение за руско-германска дружба, което е необуздано след началото на войната. Свързвам днешната му изява с една предстоящо и съответно говорене на един министър на защитата. Неговата работа се състои точно в това: да се запознае и да изследва, да даде правдива и сериозна оценка на ситуацията и да начертае пътища за бъдещето, а в случай че му стигне времето и получи поддръжка - даже да осъществя планове и стратегии.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати маке лове01 Март 2023 14:51ч.
нот вар
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Милор от село Парамун обществен антрополог01 Март 2023 15:02ч.
Германия има от какво да се опасява. Силни мартенски магнитни стихии подлудявнт стрелката на компаса и славната украинска войска потегля на запад,вместо на изток. Озверелите хохоли единствено два дни изминават разстоянито от Лвов до Варшава, някакви си 400 км. После пътят води към Берлин. Отпред Леопарди, след тях дресьори, клоуни и полски доброволци. Следва посрещане на Унтер дер Линден - снажни Бронхилди разнасят халби с бира. От деколтетата им стърчат, затикнати мужду гърдите им бели колбаси. Пей, сърце! Райхстагът бързо е затрупан със синьо.жълт полиетилен и преименува на Върховна Рада. Гьоте и Шилер се оказват украинци. В библиетеката на Бон намират два незнайни до момента концерта на Бетовен за бандура и симфоничен оркестър - да композиторът е породист украинец, ням като множеството свои сънародници.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати > > > 01 Март 2023 15:18ч.
Вече стартира да излиза наяве, за какво в действителност Путин не бърза - просто постепенно само че несъмнено разоръжава НАТО в Украйна... Така, в случай че се стигне до световна война, европейците ги чака безусловна и бърза капитулация, тъй като отвъд Атлантика, Съединени американски щати ще имат други по-сериозни грижи - да се пазят от Китай... Но в последна сметка, тъкмо Западът създаде концепцията за водене на " война на изтощението " и занапред ще бере плодовете на личното си създание. Очертава се, че още веднъж сметките им ще се окажат неправилни. Е, няма да им е за пръв път…
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023156028 Фев 202360626 Фев 2023754118 Фев 20231496
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР